rör vvs rörläggeri vvs läcka läcker läckande rörmontören rörmontören syd rörläggare rörläggaren vvsmontering montering badrum

VÅR SPECIALITET INKLUDERAR

OM/TILLBYGGNAD


Vi renoverar och bygger om det mesta inom alla slags fastigheter. 


Vi har stor erfarenhet och enormt kunnande för att ta hand om alla tänkbara ombyggnader. Återkom till oss i vårt kontakt förmulär så återkommer vi till er inom 24 timmar!

  • Vi har gjort allt från större ombyggnader av befintliga fastigheter till nybyggnader av alla möjliga slags fastigheter.


  • Behöver du hjälp som privatperson eller som byggföretag, tveka inte att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert. Ni kommer inte att bli besvikna!

SERVICE


Service är vårt yrke, service är vad vi är bäst på. Vi gör alla möjliga service arbeten, från den minsta packningen till felsökning av undercentraler osv.


Har du behov av en rörläggare akut så hjälper vi dig. Har du behov av en rörläggare även när andra ligger och sover? Ring oss så hjälper vi dig.

  • En stor del av vår verksamhet är servicearbeten. Mindre arbeten som många större firmor väljer att inte göra. Vi finns här för dig.


  • Alla våra servicearbeten lämnar vi fasta priser på om ni önskar. Vår minsta debitering för löpande kostnad är alltid 2 timmar.

TOTALENTREPRENAD


När ni som föreningen eller större beställare vill ha en entreprenör som har hand om hela flödet.


Vi är proffs på stambyten och renoveringar av större fastigheter. Vi har duktiga samarbetspartners som vi utför fantiastiska arbeten med,

  • Stambyten är vad vi har spetskompetens inom gällande totalentreprenad. Vi har mycket goda referenser där vi tar hand om allt från projektering till färdigt resultat.


  • Att använda Rörläggeriet som er totalentreprenör ska kännas tryggt i alla led. och vi lovar att att ni kommer vara väldigt nöjda med er val av entreprenör.

VÅR PROCESS

01.


Er kontakt


Ni kontaktar oss och berättar vad ni behöver hjälp med. Vi lyssnar och noterar.

02.


Undersökning


Vi undersöker hur vi kan utföra arbetet på bästa möjliga sätt. Ofta kommer vi ut på plats för att kunna se förutsättningarna, givetvis helt gratis.


03.


Offert


Vi tar fram en kostnadsfri offert, som dessutom är väldigt konkurrenskraftig. Vi godkänd offert så kör vi igång!


04.


Utförande


Vi utför alltid vårt arbete enligt levererad offert. När vi är klara går vi gemensamt igenom vårt arbete och ni har möjlighet att ställa frågor. Vi lämnar aldrig en kund om ni inte är 100% nöjd.

KONTAKTA OSS NU FÖR EN GRATIS OFFERT PÅ DITT PROJEKT